vFAS

Specialisatievereniging vFAS

De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het  Familie- en erfrecht. Er is ook een opleiding tot scheidingsmediator. Alleen advocaten die minimaal vijf jaar werkzaam zijn als advocaat worden toegelaten als lid. Voorwaarde om lid te worden is dat er opleidingen van de vFAS worden gevolgd. Het opleidingstraject duurt 3 jaar.

vFAS Advocaat en scheidingsmediator

De vFAS Advocaat volgt een opleiding van drie jaar in het personen- en familierecht en sluit dit af met een examen. Na dit examen kan de advocaat lid worden van de vereniging. Ik heb zelf het examen afgelegd in 2000. Na het examen moet de vFAS advocaat zich jaarlijks bijscholen op het gebied van het familierecht. De opleiding tot scheidingsmediator is een aparte opleiding en daar staan met name de vaardigheden als mediator centraal. Ik ben zelf sinds 2000 werkzaam als mediator en ik ben ook inschreven als mediator bij de rechtbank.

vFAS advocaat en scheidingsmediator

ik ben lid van de vFAS. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht.

Meer lezen

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht of neem telefonisch contact met me op.

073-5478253 marja@appunn.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×