Even kennismaken

Een afspraak maken? Ik bel je graag terug!

Neem contact op

Scheiding

Veel mensen kiezen voor mediation bij echtscheiding, maar soms is dat geen mogelijkheid. Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor een eigen advocaat.

Een eigen advocaat geeft persoonlijk advies

Voordeel van een eigen advocaat

Er komt heel veel op je af als je gaat scheiden. Er moet enorm veel geregeld worden. Dat geeft veel stress en het is lastig om het overzicht te houden. Als advocaat kan ik je steunen in de manier waarop je de scheiding gaat regelen. Ik geef structuur en concrete adviezen en het contact met je ex-partner of diens advocaat loopt via mij. Je kunt zo in alle rust en in je eigen tempo bepalen wat voor jou de beste oplossing is.

Persoonlijk advies

Je krijgt van mij een persoonlijk advies en we gaan samen kijken wat de beste manier is om de procedure te starten. Dat kan heel verschillend zijn. Het kan nodig zijn om snel een procedure te starten en wat noodmaatregelen vast te laten leggen door de rechter. En in andere gevallen adviseer ik om toch nog eens met de ander in gesprek te gaan in aanwezigheid van de beide advocaten. Dan kan er in veel gevallen toch nog een oplossing worden bereikt.

Oog voor de kinderen

Hoe hebben de kinderen zo min mogelijk last van de scheiding?

Als je kinderen hebt dan staat de zorg voor hen voorop. Voor hen is de scheiding immers een ingrijpende gebeurtenis en het is belangrijk dat de kinderen daar zo weinig mogelijk last van hebben. We kijken wat de kinderen aan zorg nodig hebben, welke omgangsregeling bij hen past en of de ouders dat kunnen bieden.

Ouderschapsplan

We proberen altijd om een ouderschapsplan op te stellen. Daar heb je natuurlijk ook de medewerking voor nodig van de andere ouder. Als je er niet uitkomt vragen we de rechtbank om een knoop door te hakken.

Belangrijk om te weten

Waar je ook voor kiest, een eigen advocaat of mediation, ik kijk altijd welke werkwijze het beste bij je aansluit.

Over mij

Ik ben nu 29 jaar advocaat en als advocaat en mediator gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Meer lezen

vFAS advocaat en scheidingsmediator

ik ben lid van de vFAS. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht.

Meer lezen

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht of neem telefonisch contact met me op.

073-5478253 marja@appunn.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×