Online mediation

U kunt bij mij terecht voor online mediation. Bij een gewone mediation vinden er gesprekken op mijn kantoor plaats. Bij online mediation kunt u gewoon thuis inloggen, uw vragen stellen op een besloten forum, de stukken inzien en zelf stukken uploaden. Alles op het tijdstip dat het u uitkomt en niet tegelijk met de andere partner.

Hoe werkt het?

U stuurt mij uw mailadres en dat van de ander, dan nodig ik u beiden uit om op de online site uw personalia in te vullen. U krijgt van mij daarna een unieke inlogcode voor uw dossier en uiteraard hebben alleen de deelnemende partijen inzage in dat dossier. In het hele mediationtraject hebben wij eenmalig een gesprek. Dat kan bij mij op kantoor, maar ook elders in overleg. Dit kan vooraf, maar ook gedurende de mediation.

Het online programma is zorgvuldig opgesteld door de vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Wat kost het?

  • Personen met een lager inkomen en weinig vermogen betalen slechts een eenmalige eigen bijdrage van € 54,00 of € 107,00. Dit is mogelijk door middel van gefinancierde rechtshulp. De voorwaarden vind u op rvr.org. Bij de rechtbank krijgt u na verlening van de toevoeging korting en betaalt u bij mediation € 40,50 per persoon.

 

  • Als u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp dan betaalt ieder de helft van mijn uurtarief. Mijn uurtarief is bij online mediation € 180,00 exclusief BTW.

vFAS advocaat en scheidingsmediator

ik ben lid van de vFAS. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht.

Meer lezen

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht of neem telefonisch contact met me op.

073-5478253 marja@appunn.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×