Even kennismaken

Een afspraak maken? Ik bel je graag terug!

Neem contact op

Mediation

Wat zijn de voordelen van mediation?

Scheiden in goede harmonie

Het is prettig om samen met de partner van wie je gaat scheiden door middel van mediation de scheiding te regelen. Je wilt toch in goede harmonie samen uit elkaar. Samen spreken bij mij op kantoor is anders dan samen thuis aan de keukentafel. Er is ruimte voor ieders gevoelens en ik kan daar bij mediation ook rekening mee houden. Soms heeft een van beiden bijvoorbeeld iets meer tijd nodig.

Samen een ouderschapsplan opstellen

Bij een mediation maak je samen alle afspraken die in een ouderschapsplan komen te staan. Wij bespreken welke omgangsregeling het prettigste is voor de kinderen. Ieder kind en iedere ouder is anders. Er zijn dan ook heel veel verschillende soorten omgangsregelingen.

Samen afspraken maken over het echtscheidingsconvenant

Bij iedere scheiding stel ik een echtscheidingsconvenant op. Of een overeenkomst einde samenwonen als je niet getrouwd bent. Omdat je samen in overleg blijft zijn er heel veel mogelijkheden bij het maken van afspraken. Veel meer dan wanneer je de rechter een beslissing laat nemen. Tijdens de mediationgesprekken geef ik adviezen over de mogelijkheden die er zijn en de voor- en nadelen van de keuzes die je samen maakt.

Belangrijk om te weten

Waar je ook voor kiest, een eigen advocaat of mediation, ik kijk altijd welke werkwijze het beste bij je aansluit.

Over mij

Ik ben nu 29 jaar advocaat en als advocaat en mediator gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Meer lezen

vFAS advocaat en scheidingsmediator

ik ben lid van de vFAS. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht.

Meer lezen

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht of neem telefonisch contact met me op.

073-5478253 marja@appunn.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×