Even voorstellen

Ik ben al meer dan 30 jaar advocaat en als advocaat en mediator gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht, lid van de vFAS en ingeschreven als MfN registermediator. Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk en vanaf september 2018 is deze praktijk gevestigd op mijn huisadres in Schijndel.

Wat betekent specialisatie?

Ik werk alleen in het personen- en familierecht en houd mij niet met andere rechtsgebieden bezig. Door mijn specialisatie kan ik mij volledig richten op de onderwerpen echtscheiding, alimentatie, omgang en verdeling.

Wat is mijn werkwijze? Geen standaardoplossing

In een eerste gesprek maken we een inventarisatie van alle punten die geregeld moeten worden. Het kan zijn dat over sommige onderwerpen al overeenstemming is bereikt. Over alle punten krijg je mijn advies en per persoon kijk ik welke werkwijze het meeste aansluit.  Iedere persoon is anders, dus ook iedere aanpak van de scheiding. Voor sommige mensen is mediation de prettigste werkwijze, een ander wil juist persoonlijk advies.

Hoe duur is een scheiding?

Ik werk praktisch en efficiënt en daardoor kan ik de kosten laag houden. Mijn uurtarief is € 195,00 exclusief BTW. Daar komen geen andere kantoorkosten bij. Je kunt bij mij ook terecht als je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.

vFAS advocaat en scheidingsmediator

ik ben lid van de vFAS. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht.

Meer lezen

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht of neem telefonisch contact met me op.

073-5478253 marja@appunn.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×