Echtscheiding Veghel

Woon je in Veghel en zoek je een advocaat?

Mijn kantoor is gevestigd in de buurt van Veghel. Als je een advocaat zoekt voor je scheiding dan kun je bij mij terecht. Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor een eigen advocaat.

Een eigen advocaat geeft persoonlijk advies

Voordeel van een eigen advocaat

Er komt heel veel op je af als je gaat scheiden. Er moet enorm veel geregeld worden. Dat geeft veel stress en het is lastig om het overzicht te houden. Als advocaat kan ik je steunen in de manier waarop je de scheiding gaat regelen. Ik geef structuur en concrete adviezen en het contact met je ex-partner of diens advocaat loopt via mij. Je kunt zo in alle rust en in je eigen tempo bepalen wat voor jou de beste oplossing is.

Persoonlijk advies

Je krijgt van mij een persoonlijk advies en we gaan samen kijken wat de beste manier is om de procedure te starten. Dat kan heel verschillend zijn. Het kan nodig zijn om snel een procedure te starten en wat noodmaatregelen vast te laten leggen door de rechter. En in andere gevallen adviseer ik om toch nog eens met de ander in gesprek te gaan in aanwezigheid van de beide advocaten. Dan kan er in veel gevallen toch nog een oplossing worden bereikt.

vFAS advocaat en scheidingsmediator

ik ben lid van de vFAS. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht.

Meer lezen

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht of neem telefonisch contact met me op.

073-5478253 marja@appunn.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×